Cześć!
Dziś będzie przepis na moje ulubione wytrawne babeczki cebulowe z orzechami.
I dziś specjalna jest okazja na to, ponieważ są Okrągłe Urodziny mojej Siostry :D
Zapraszam Was zatem na wypróbowanie przepisu. Jest to przepis inspirowany starym przepisem z pewnej książki ogrodniczej, niestety nie pamiętam jej nazwy i nie mam jej
przy sobie, została w Polsce...
Zdjęcie poniżej kartki z przepisem jest efektem fizycznym.
Dajcie znać co myślicie o przepisie i czy chcielibyście go wypróbować.
Wow o czymś takim jeszcze nie słyszałam, bardzo ciekawy pomysł! Dziękuję za inspirację :D
OdpowiedzUsuńA proszę się częstować i także poeksperymentować z tym przepisem ;) smaczności :)
UsuńPierwszy widzę i pierwsze słyszę, ale wielkie brawa za kreatywność. Doskonałe danie w czasach koronawirusa,bo cebula niszczy wirusy a orzechy włoskie wzmacniają organizm i ograniczają stany zapalne. ;)
OdpowiedzUsuńDziękuję. A racja doskonałe składniki. Inspirowałam się pewnym starym przepisem ale ja zawsze robię swoje wymyślone wersje ;)
UsuńBrzmi super - chociaż w życiu bym na takie połączenie nie wpadła :)
OdpowiedzUsuńI smakują również super, bardzo polecam, jeśli lubisz słodkie proponuję dołożyć więcej cukru oczywiści :)
UsuńWolę wersję wytrawną babeczek od tych słodkich🧁🧅🥜
OdpowiedzUsuńSmacznie pozdrawiam🤗☕
To taka pół na pół trochę wytrawna w wersji półsłodkiej, w zależności od tego ile cukru się doda. Ja zwykle dodaję mało ;) smacznie również pozdrawiam :)
Usuń